ПОРІВНЯННЯ Т4 і ВІТО - Volkswagen - Drive2

19 лист. 2015 р. - Відгук власника Volkswagen Transporter T4 - тест-драйв. УВАГА! ПОРІВНЯННЯ АВТОМОБІЛІВ ПРОВОДИТЬСЯ АВТОМОБІЛІСТОМ-ЛЮБУЧЕМ!

Далі

Тест. MB Vito 638 проти VW T4 - Mercedes-Benz - Drive2

2 серп. 2011 р. — А загалом машина дуже хороша, навіть мої колеги у кого був т 4 відзначали, що віто краще та зручніше за комфортом у їзді. 23 роки.

Далі

Що Краще 638 Або Т4? - Сторінка 3 - Mercedes-Benz...

17 лют. 2013 р. — Продав T4 і купив VITO 638, та після покупки поміняв одну форсунку, але як на мене воно того варте, а про динаміку я взагалі мовчу, у знайомого T4 2.5...

Далі

Порівнюємо Mercedes Vito (638) та Volkswagen T4 - Benzua

15 лип. 2011 р. - Хоча власники Т4 до куркулів були б не згодні, що Vito комфортніше. На мій погляд Т4 краще для перевезення вантажів, а Vito для пасажирів!

Далі

Що вибрати Віто чи Транспортер? - Позиція 2000

20 квіт. 2009 р. - У мене дві машини і Т4 і Віто. За запчастинами ціни однакові, ну може різниця в 50-100 рублів, знову ж таки які ставити.

Далі

Транспортер чи Віто? Потрібна порада. - 29 відповідей

Т4 у не конкуренції, не вибагливий, в обслуговуванні дешевих, я нещодавно робив ходову змінив усе що тільки можна і всього за 35тис, всі вузли стояли ще заводські...

Далі

Т4 або Vito - Клуб любителів мікроавтобусів та мінівенів

30 січ. 2011 р. — Re: Т4 або Vito… зручніше – VW, Vito з трансформером – пошукати треба сильно. за надійністю – однакові.... Зате для сім'ї найкраще немає.

Далі

що краще та надійніше для сім'ї mercedes vito або...

5 черв. 2013 р. — От і не знаю що вибрати vito чи transporter 2008-2009 років не старше.... Якщо це Т4, але ці роки на жаль вже Т5.

Далі

Що краще т4 або віто - All-Audio.pro

Mercedes Benz Vito або Volkswagen Transporter T4: порівняння та що краще; Т4 vs Vito; Що вибрати Віто чи Транспортер? Mercedes Vito & Volkswagen T4 - що краще...

Далі

Мерседес Vito проти VW Transporter. Підкажіть...

14 серп. 2006 р. — Знайомий обирає між двома цими вантажівками, просив дізнатися, що краще, що обходитись дешевше в обслуговуванні, за надійністю.

Далі

Порівняння Мерседес Віто та Фольксваген Транспортер

Порівняння Mercedes-Benz Vito і Volkswagen Transporter за низкою параметрів дозволить зрозуміти, що краще Mercedes-Benz Vito або Volkswagen Transporter. Швидко і...

Далі

Т4 vs Vito / Вибір автомобіля

12 вер. 2012 — Ви можете вибрати лише один варіант відповіді. Т4. Vito... Для себе в результаті вибрав: пригін Віто 638-й кузов, оригінальний пасажир,...

Далі

Mercedes Benz Vito або Volkswagen Transporter T4

Mercedes Benz Vito або Volkswagen Transporter T4: порівняння та що краще… Цей автомобіль розроблений на платформі W638, має 9 пасажирських місць.

Далі

Opel Vivaro, T4, T5, Vito – що краще? - Опель Клуб

1 лип. 2011 р. — На Т5 грошей не вистачало, а Т4 морально застарів.... Віто 638 ​​на той момент були дуже дорогими, Віто 639 ще дорожче, фолькс (Т5) відмовляли...

Далі

Що краще за мерседес віто або фольксваген каравела

У мене 638 на 4-ступінчастому автоматі з повним салоном (7 осіб) 170 по київській трасі,... Але ще краще Т4 він і дешевше і надійніше і довговічніше.

Далі

Mercedes-Benz Vito або Volkswagen Transporter T5 - Бас-авто

Mercedes-Benz Vito або Volkswagen Transporter T5 - який мінівен краще?... Потужність фургонів ФольсквагенТранспортер Т4 залежить від модифікації силового...

Далі

Підійдуть залізні диски з Т4 на вітька - Mercedes-Benz.

16 лист. 2013 - Технічний форум-клуб Мерседес Віто і Віано, для всіх власників автомобілів Mercedes Vito і Viano.

Далі