Питання щодо Т4?! - Спільнота «Volkswagen Club - Drive2

8 лип. 2013 р. - 1.9 або 2.4 для Т4 який двигун краще (дизель).... У T4 є 1.9D і 1.9TD - різниця в 8 л.с.... 2.5 найкращий та надійний!

Далі

Який двигун краще на фольксваген транспортер т4

5 Грудня. 2018 р. — І якщо ви плануєте купувати собі VW T4, то чеки в цьому питанні буде не зайвими, як правило, хороший господар їх не викидає. Проблеми у...

Далі

Фольксваген Транспортер т4 який двигун краще?

Саме 2,4-літровий п'ятициліндровий двигун Volkswagen вважається проблемним. А всього дизельних моторів у Transporter T4 не чотири,...

Далі

Який двигун краще на фольксваген транспортер т4

15 січ. 2020 р. — Вибираємо найкращий VW Transporter: T4 2.4D чи T5 2.5TDi? Незважаючи на поважний вік, численні VW Transporter T4 досі справно служать.

Далі

який двигун вибрати на т4 - Автосайт - vintasik.info

Хоча бензин дорожчий за дизель. А обсяг щонайменше 1,6 і вище. Найнадійніший 2,0 чотирициліндровий, та й 2,5 теж нічого - найшвидший. ксенон...

Далі

Фольксваген т4 який двигун краще Авто Брянськ

15 жовт. 2019 р. — Моя думка – Transporter T4 гарний, надійний намиста, але його час минув. Як альтернативу краще звернути увагу на Renault Trafic і Opel...

Далі

Допоможіть у виборі двигуна Т4. - FANCLUB-VW-BUS.RU

3 квіт. 2011 р. - Хочу купити собі T4, пасажира. Машина буде приблизно 93-95г. Не можу визначитися із двигуном 1.9...

Далі

Т4 який двигун краще - All-Audio.pro

Авторозбір". Вибираємо найкращий VW Transporter: T4 2.4D чи T5 2.5TDi?

Далі

Фольксваген т4 який двигун краще

Дизельний двигун VWTransporter T4 2.4D показав себе досить надійним... Моя думка - Transporter T4 хороший, надійний намиста, але його час пішов.

Далі

Дизельні та бензинові двигуни Volkswagen.

Бувають популярні автомобілі, а бувають культові, такі як Volkswagen Transporter T4. Спочатку фірма не думала виготовляти мікроавтобуси,...

Далі

Т4 Який бензиновий мотор краще - 2.0 або 2.5

21 бер. 2012 р. - Надійний. У мене жере, я так думаю для Т-4, не багато - в середньому менше 10 літрів на 100 км, На газі 11-12 літрів...

Далі

Ви вирішили купити VW Т4 - ВКонтакте

18 лист. 2010 р. — 2і5 хороший і 2і4 хороший а 1і9 слабкий не беріть т4 1і9... В Україні можна знайти Т4 з будь-яким із двигунів, призначених для даної моделі,...

Далі

Який двигун Т5 найнадійніший? - Технічний...

23 вер. 2012 р. — Технічний Форум-клуб Фольксваген Транспортер, для всіх власників автомобілів Volkswagen Transporter, Caravelle, Multivan T4 T5 T6.

Далі

Форум Шанувальників Німецьких Бусиків Volkswagen Club

23 лист. 2011 р. — Якому ви віддаєте перевагу дизельному двигуну Т4?... Найкращий двигун той, який не ламається :) і недорогий в обслуговуванні. Kotelev

Далі

Фольц Т4 (Вибір двигуна) Volkswagen Technical Site

18 травня 2006 — unsure: Хочу купити Фольцваген Транспортер Т4 вантажопасажирський. Постає питання з яким двигуном краще купувати дизель 1,9 або 2,4?

Далі

Який двигун краще на т4 1.9 або 2.4

Pavel (Fritjof) я не радив би вам брати двигун 1.9. пояснюю чому.... Vasily (Elonso) 2і5 хороший і 2і4 хороший а 1і9 слабкий не беріть т4 1і9.

Далі